Μονωτικά και Δομικά Προϊόντα

Η εταιρία ΣΙΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις συνεργασίες της, επέλεξε στο χώρο των μονωτικών & δομικών υλικών, τις πιο επώνυμες εταιρίες.

Σκοπός της εταιρίας είναι να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες στον τομέα των μονωτικών και δομικών υλικών, προσφέροντας πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας δομικά υλικά. Κλειδί της επιτυχίας μας είναι οι άνθρωποί μας, οι ιδέες και οι πρωτοβουλίες τους.Συνεργαζόμενες Εταιρίες Μονωτικών & Δομικών Υλικών

Η SIKA, ξεκινώντας από την Ελβετία το 1910, έχει κατορθώσει με την παρουσία της σε περίπου 71 χώρες με 80 περίπου θυγατρικές εταιρίες να θεωρείται από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο κλάδο των μονωτικών, δομικών και ειδικών υλικών.
   
  
Η Εξηλασμένη Πολυστερίνη Fibran Eco και ο Πετροβάμβακας GEOLAN είναι μονωτικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία εγγυώνται την ποιότητα στην μόνωση των δομικών στοιχείων καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 
 
Η Esha δραστηριοποιείται στον χώρο των προϊόντων Στεγάνωσης, Αποστράγγισης, Θερμομόνωσης και Οδοποιίας με ποιοτικές λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.
 
 
Η σειρά θερμομονωτικών υλικών Monopoly είναι μια οικονομικά προσιτή σειρά υλικών, με άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες και εφαρμογές στον οικοδομικό τομέα.
 
 
Το Perlobeton S είναι θερμοηχομωνοτικό ελαφροσκυρόδεμα με βάση τον διογκωμένο περλίτη (Perlomin) για γεμίσματα δαπέδων και δημιουργία ρύσεων στα δώματα.
 
 
Βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή Ποιοτικών Προϊόντων όπως Ρολλά Αλουμινίου, Ηλεκτροστατικές Βαφές Μετάλλων, Φαλτσογωνιές & Σωλήνες, Σιδηροαποστάτες, Προφίλ Πλαστικών και δάπεδα εξωτερικών χώρων W.P.Deck.ρύσεων στα δώματα.
 
 
Η εταιρεία MIPECO δραστηριοποιείται στον χώρο των δομικών υλικών ποιότητας με προϊόντα τοιχοποιίας επιχρισμάτων, μεταλλικά πρέκια και πλέγματα, ηχομονωτικά & θερμοηχομονωτικά υλικά και στεγανωτικά μεμβράνες.
 
 
Η NEOTAX ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδικών δομικών υλικών και χημικών προϊόντων, με την παραγωγή και διάθεση προϊόντων όπως εποξειδικά, στεγανωτικά, επισκευαστικά και  πολυεστέρες.
   
designed & developed by eproductions