Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία μας, ΣΙΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. ξεκίνησε το 1988 τη λειτουργία της στην περιοχή Γλυκά Νερά Αττικής, ως ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την κατεργασία και εμπορία χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος (σιδήρου μπετόν). Έχει λάβει τη σημερινή της μορφή από το 2001, οπότε και μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 3.500 τ. μ.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι η βασική μας προτεραιότητα. Με βάση αυτήν διαμορφώσαμε τους χώρους αποθήκευσης, κατεργασίας και διακίνησης του χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος και των λοιπών προϊόντων μας.

Γι’ αυτό το λόγο μας εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα του κλάδου αγοράς των κατασκευών με δραστηριότητα από το 1970.

Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά του χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος, το εύρος και η ποιότητα του πελατολογίου μας, οι εγκαταστάσεις μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, αποτελούν εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.Οι αρχές μας

Κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με αίσθημα ευθύνης για την υλοποίηση αντισεισμικών κατασκευών.
 
Από την ίδρυση μας λειτουργούμε με βάση τις παρακάτω αρχές για τις οποίες μας γνωρίζουν όσοι έχουμε συνεργαστεί μέχρι σήμερα:

  • Προϊόντα  υψηλής ποιότητας

  • Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών (εμπορία-κατεργασία-τοποθέτηση)

  • Ποιότητα δουλειάς και άριστη εξυπηρέτηση

  • Πολύχρονη εμπειρία και αξιοπιστία

  • Συνέπεια στις συναλλαγές μας

  • Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης

  • Ασφαλείς συνθήκες εργασίας για το προσωπικό ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών


Εδώ και πολλά χρόνια τηρούμε πιστά τις αρχές μας, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για μια μονοκατοικία ή για ένα μεγάλο τεχνικό έργο, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.


designed & developed by eproductions